Onneks aamu viiden herätykset ovat menneisyyttä. Vähän vaihtelevasti joko seiskalta tai vasta kasilta on tarvinnut nousta, riippuen alkaako työt kasilta vai ysiltä. Työmatkaa ei kuitenkaan ole kuin se 10m, haha. Luksusta.

Aamusin oon halunnut käydä Novan kanssa pienellä mettälenkillä ja löysinkin sopivan kestoisen reitin joka taitetaan aamusella helposti reilu puoleen tuntiin. Nova pystyy koko reitin juoksemaan vapaana, joten on ollut tyytyväinen tähän aamurutiiniin. Nova näki elämänsä ensimmäiset lehmät meidän aamukierroksella.

IMG_20150926_075510.jpg

P9260121.jpg

P9260116.jpg

 

Nyt kun ollaan jo useamman kerran nämä mustikit ja mansikit ohitettu, niin ei ne enää ole niin erikoisia Novankaan mielestä. Onneks asuu niin paljon sukulaisia hollilla, että aina löytyy joku innokas mukaan. P9260131.jpg

Työaika on aika passeli, aamulla nelisen tuntia ja illalla nelisen tuntia, päivällä päästään aina pidemmälle lenkille nauttimaan maisemista. Aina löytyy joku sukulainen hollilta joka on valmiina lähtemää mukaan.

Alotin jo heti saapumispäivänä tiskarinhommat päivällisellä. Seuraavana päivänä alkoi hotellin huoneiden siivous ja pyykkihommat. Illalla sain taas olla tiskarina.

Eilen ylenin köökissä jo salaattihommiin ja tarjoilin salin puolella muutamat hanaoluet ja snapsit.  Tänään meni aamubuffa jo kokonaan salin puolella kahvia ja teetä ym kantaen ja asiakkaista huolehtien.

Onneks tänään on sunnuntai ja Ruhetag, eli ei illallista. Muuten olisin joutunut hoitamaan tänään illallissalin kokonaan yksin kun vieraita on talossa vain 12,  pelottavaa. Ei se asiakkaiden palveleminen pelota vaan lähinnä se, että en oo koskaan ollut esim. ravintolassa töissä ja sit pitäis vielä ottaa tilaukset vastaan saksaksi ja keittiönkin pitäis mun lipuista tietää mitä ne asiakkaat on tilanneet.   

 

Täällä yöpyi muutama motoristi joista yksi käy usein Suomessakin. Ihmettelivät kovasti mitä suomityttö tekee täällä. He tykkäsivät minusta kovasti, yksi heistä ehdotti töitä isommasta hotellista ja pyysi yhteystiedot multa, jotta antaa ne tuttavalleen joka kyseisen hotellin omistaa. Täti ja serkku nauroivat, että ei heiltä ennen ole yritetty henkilökuntaa varastaa. Serkku sanoi tälle kyseiselle herralle kun kuuli keskustelumme, että eipäs tulla viemään heiltä työntekijöitä  (puoli vitsillä tietty).

Päivän duunit on tehty ja aurinko paistaa, ei muuta kun nauttimaan ihanista maisemista ja raikkaasta ilmasta.  

IMG_20150927_141238.jpg